WONG KETELU


WONG KETELU

Neng atimu ono uwong ketelu
Rasane ketulo-tulo uripku
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro
Nggodha kowe terus banjur cidro

reff 1
Rasane peteng koyo mati lampu
Jare seneng nengopo nglarani aku
Jare mati urip tresno karo aku
Seneng susah wong loro biyen janjimu

reff 2
Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng ati iki
Rasane keloro-loro
Nengopo kowe ngapusi
Neng kene neng kene neng kene
Neng kene neng omah iki
Neng kene aku dewe
Sing ngonangi

reff 3
Neng atimu ono uwong ketelu
Rasane ketulo-tulo uripku
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro
Nggodha kowe terus banjur cidro

intro

kembali ke reff 1 & 2**

RBT
INDOSAT        : SET 53082019          :KIRIM KE 808
XL                     : 18709838                   :KIRIM KE 1818
TELKOMSEL : RING ON WNGAP   :KIRIM KE 1212
3                        : 6280268                    :KIRIM KE 1212

VOC : DIDI KEMPOT
CIPT: DIDI KEMPOT

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *