Tresno Putih



TRESNO PUTIH

Sopo seng salah, sopo seng keliru
Aku wes ngalah, kowe seng mlayu
Tresno seng putih sak iki ning wes malih
kowe ninggal aku, ra gelem mulih

Biyen janjine tresno selawase
Nanging nyatane cukup semene
Manise lambe malih kari paite
Omonganmu ora ono nyatane

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

Sopo seng salah, sopo seng keliru
Aku wes ngalah, kowe seng mlayu
Tresno seng putih sak iki ning wes malih
Kowe ninggal aku, ra gelem mulih

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

Biyen janjine tresno selawase
Nanging nyatane cukup semene
Manise lambe malih kari paite
Omonganmu ora ono nyatane

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

Biyen janjine tresno selawase
Nanging nyatane cukup semene
Manise lambe malih kari paite
Omonganmu ora ono nyatane

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

Vocal : Even Ingelsma
Songwritter : Kuncung Majasem

#TetaRecord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *