Didi Kempot

WONG KETELU

WONG KETELU Neng atimu ono uwong ketelu Rasane ketulo-tulo uripku Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro Nggodha kowe terus banjur cidro reff 1 Rasane peteng koyo mati lampu Jare seneng nengopo nglarani aku Jare mati urip tresno karo aku Seneng susah wong loro biyen janjimu reff 2 Neng kene neng kene neng kene Neng kene neng ati iki Rasane keloro-loro Nengopo kowe ngapusi Neng kene neng kene neng kene Neng