Acustik

REMBULAN

REMBULAN Rembulan ing wengi tansah hanyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing batin tan bisa nglalekke Amung kangmas ora ono liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung kangmas Reff: Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing Ya mung kanggo kangmas, atiku mung kanggo kangmas Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan upaya tresna iki bakal kasembadan