REMBULAN

REMBULAN

REMBULAN

Rembulan ing wengi tansah hanyekseni

Endah paras manis esem lan guyumu

Ginambar ing batin tan bisa nglalekke

Amung kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku

Agawe aku mung mikirne sliramu

Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu

Amung kangmas

Reff:

Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing

Ya mung kanggo kangmas, atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan

Iku pancen dalan upaya tresna iki bakal kasembadan

 

 

Voc.Melisa Bahara

https://www.youtube.com/c/TetaRecord
https://www.facebook.com/TetaRecordMa…
Follow instagram : @tetarecord_official
www.tetarecord.co.id

#TetaRecord #Rembulan #Madiun
Category
Music

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *