REMBULAN

REMBULAN

REMBULAN

Rembulan ing wengi tansah hanyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan bisa nglalekke
Yekti nimas ora ana liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung nimas

Reff:
Hawa ning jero barin pengin tansah sesandhing
Ya mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Voc.Melisa Bahara

https://www.youtube.com/c/TetaRecord
https://www.facebook.com/TetaRecordMa…
Follow instagram : @tetarecord_official
www.tetarecord.co.id

#TetaRecord #Rembulan #Madiun
Category
Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *