PAMER BOJO


PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

reff 1
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

reff 2
Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

kembali ke reff 1 & 2


http://itunes.apple.com/album/id11651…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12757…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id12920…

Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot

#PamerBojo
#TetaRecord
#DidiKempot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *