ORA BISO


ORA BISO

Rungokno sworo tangis ing atiku
Sawangen awakku iki seng kuru
Sepiro gedene salah luputku
Seng tak jaluk tulung apuranen aku

Wes cukup wes cukup angonku nesu
Wes cukup ojo kok sekso bathinku
Aku wes omong jujur neng ngarepmu
Selawase mung kowe seng neng atiku

Aku ora biso
Ninggalke tresnamu senadjan kuwi mung sedelo
Aku ora biso
Adoh karo kowe senadjan sak kedepe moto
Aku ora biso

Wes cukup wes cukup angonku nesu
Wes cukup ojo kok sekso bathinku
Aku wes omong jujur neng ngarepmu
Selawase mung kowe seng neng atiku

Aku ora biso
Ninggalke tresnamu senadjan kuwi mung sedelo
Aku ora biso
Adoh karo kowe senadjan sak kedepe moto
Aku ora biso ***

https://www.youtube.com/c/TetaRecord
https://www.youtube.com/channel/UCR5G…
https://www.facebook.com/TetaRecordMa…

Vocal : RAMA REMBO
SONGWRITTER : KUNCUNG MAJASEM

#TetaRecord

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *