JANJI PALSU

JANJI PALSU

Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku
reff 1
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu
reff 2
Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku
Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali kluargo

kembali ke reff 1 2*

Neng nyatane lungo tekan seprene
Lungo ora ono kabare

RBT

INDOSAT           : SET 53082015      : KIRIM KE 808

XL                        : 18709834               : KIRIM KE 1818

TELKKOMSEL : RING ON JNIAU  : KIRIM KE 1212

3                           : 6280264                 : KIRIM KE 1212

voc ; DIDI KEMPOT
CIPT: DIDI KEMPOT

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *