DEN


DEN

Den kulo niki tiyang rekoso
Ngelak nyuwun diparingi toya
Den kulo niki tiyang lola
Urip ijen tanpo sopo sopo
Namung nyowo
Sing nggantil ono ing rogo
Rencang gesange kawulo

reff 1
Den kulo niki tiyang susah
Nanging kawulo mung tansah nrimah
Den kulo namung gadah manah
Ajrih tumindak sing ora nggenah
Namung nyowo
Sing nggantil ono ing rogo
Rencang gesange kawulo

reff 2
Nyuwun den
Sing eling
Marang tiyang
Sing miskin

INTRO

reff 3
Niki sambate tiyang alit
Nganti seprene batine yo isih njerit
Niki tangise tiyang miskin
Mugi mugi sing ngerti meluo eling

kembali ke reff 1 & 3

RBT

INDOSAT         : SET 53082013        : KIRIM KE 808

XL                      : 18709832                 : KIRIM KE 1818

TELKOMSEL  : RING ON DDEBT  : KIRIM KE 1212

3                         : 6280262                   : KIRIM KE 1212

voc : DIDI KEMPOT
Cipt :DIDI KEMPOT

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *