Keroncong Dangdut

ORA BISO

ORA BISO Rungokno sworo tangis ing atiku Sawangen awakku iki seng kuru Sepiro gedene salah luputku Seng tak jaluk tulung apuranen aku Wes cukup wes cukup angonku nesu Wes cukup ojo kok sekso bathinku Aku wes omong jujur neng ngarepmu Selawase mung kowe seng neng atiku Aku ora biso Ninggalke tresnamu senadjan kuwi mung sedelo Aku ora biso Adoh karo kowe senadjan sak kedepe moto Aku ora biso Wes cukup