Acustik

Tresno Putih

TRESNO PUTIH Sopo seng salah, sopo seng keliru Aku wes ngalah, kowe seng mlayu Tresno seng putih sak iki ning wes malih kowe ninggal aku, ra gelem mulih Biyen janjine tresno selawase Nanging nyatane cukup semene Manise lambe malih kari paite Omonganmu ora ono nyatane Rambut nganti sikil wes tak pasrahke Nanging kowe sek golek liyane Atiku bingung kudu kepiye Duh biyung nasibku kok koyo ngene Sopo seng salah, sopo

Tanpo Petung

TANPO PETUNG Kroso linglung lemes koyo tanpo balung Bareng ngerti tresnamu seumur jagung Padange ati.. iki wis mbok gawe bingung Kowe lali naliko biyen tak tulung Rasane durung suwe tresno tak sambung Kowe tego medot tresno tanpo petung Eling mbiyene waktu trensnaku mbok tembung Luh Neng mripatku raiso tak bendung… Semot wae kui isih ndue roso Yen di gawe loro ora bakal trimo Naning kowe malah gawe aku gelo Ra

Mati Urip

MATI URIP Mati urip sing neng ati siji Ora ono wong liyo seng tak kangeni Senajan sewu gunung sing ngalangi Nangeng aku ra mundur tetep golek’i Nganti besok sak bedae bumi Ora bakal luntur tresnoku iki Senajan sewu godo ngalangi Aku tetep setiyo ngenteni Reff : Aku neng kene kowe neng kono Sing tak jaluk kowe jo ngloro Aku neng kene kowe neng kono Tresno iki ojo di paro Ning

Sawangen Bulan

SAWANGEN BULAN Gedene tresno neng jero ati Ora bakal ono seng biso ngganteni Senadyan godho teko ngalangi Atiku tetep tresno ora bakal lali Disekseni sak isine langit lan bumi Mung siji kowe seng tak tresnanai Jujur neng atiku iki kroso wedi Yen nganti kowe cidro ngapusi janji Kae sawangen bulan neng awang-awang Nyekseni janjiku neng kowe seng tak sayang Kae sawangen kelap-kelipe lintang Nyekseni tresnoku seng ora bakal ilang Godho

Cahaya Bintang

CAHAYA BINTANG Oh bulan lihatlah dia Tersenyum bagai cahaya indahmu Oh bintang bawalah dia Mimpi indah dalam buaianmu Nyamuk jangan ganggu dia Yang terlena dalam mimpinya Angin jangat buat dia Kedinginan dalam tidurnya Tuhan…tolong jaga dia Sampai esok hari membuka matanya Tuhan…Sampaikan padanya Masih ada orang yang sangat menyayanginya Oh bulan lihatlah dia Tersenyum bagai cahaya indahmu Nyamuk jangan ganggu dia Yang terlena dalam mimpinya Angin jangat buat dia Kedinginan

REMBULAN

REMBULAN Rembulan ing wengi tansah hanyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing batin tan bisa nglalekke Amung kangmas ora ono liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung kangmas Reff: Hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing Ya mung kanggo kangmas, atiku mung kanggo kangmas Nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan upaya tresna iki bakal kasembadan