BANYU MRIPAT



BANYU MRIPAT

Dalan endi sing kudu tak liwati
Nganti bingung anggonku ngolek’i
Peteng ndhedet rasane atiku iki
Wayah awan koyo wengi

Pirang taun tekamu tak enteni
Nganti seprene kok yo ora ngerti
Roso kangen kangene tresnaku iki
Koyo wong sing nyidam sari

Dino dino rasane neng ati sepi
Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
Nganti kapan kangening atiku mari
Klakon tentrem jroning ati

Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
Banyu mripat iki mbrebes mili
Seprene lawase tekanmu tak anti
Ning opo ora bali-bali

kembali ke awal ….

RBT INDOSAT : 53097412


https://www.emusic.com/label/639619/T…
https://www.youtube.com/c/tetarecord

#DidiKempot
#BanyuMripat
#Teta Record-

http://itunes.apple.com/album/id13740…
http://itunes.apple.com/album/id/1374…
https://open.spotify.com/album/0X0EMC…
spotify:album:0X0EMCxWZcoDVoj0dXcwJr
http://itunes.apple.com/album/id13466…
http://itunes.apple.com/album/id/1346…
https://open.spotify.com/album/3gNORF…
spotify:album:3gNORFi5Uj05OhnXpP17yM

Artis : Didi Kempot
songwrite: Kuncung Majasem

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *