Banyu Langit

Banyu langit

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono mimpi
Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu
Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan
Reff 1
Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari yogjakarta
Reff 2
Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
Reff 3
Udan grimes telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedene nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso lali

kembali reff 1 & 2

Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot


http://tetarecord.co.id/2017/12/22/ko…
http://itunes.apple.com/album/id13740…
http://itunes.apple.com/album/id/1374…
http://itunes.apple.com/album/id11651…
http://itunes.apple.com/album/id12154…
http://itunes.apple.com/album/id/1215…
http://itunes.apple.com/album/id/1233…
http://itunes.apple.com/album/id12334…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12757…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id13241…
http://itunes.apple.com/album/id/1324…
https://open.spotify.com/album/6Iat1d…
spotify:album:6Iat1de7HsS6cWeUmQUiAz
http://itunes.apple.com/album/id13246…
http://itunes.apple.com/album/id/1324…
spotify:album:13lg5YGr3TNeKszGhtTTw4
https://open.spotify.com/album/13lg5Y…
http://itunes.apple.com/album/id13246…
http://itunes.apple.com/album/id/1324…
https://open.spotify.com/album/05pOA8…
spotify:album:05pOA8M8NehFhyAoBevVMv
http://itunes.apple.com/album/id13246…
http://itunes.apple.com/album/id/1324…
https://open.spotify.com/album/4oxsBC…
spotify:album:4oxsBC0TvSqT6E7icbnl7W
http://itunes.apple.com/album/id13466…
http://itunes.apple.com/album/id/1346…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *