BANGJO MALIOBORO


BANGJO MALIOBORO

Lampu bangjo
neng prapatan malioboro..
Nganti wengi
aku dewe sing neng kono..

Lalu lintas pating sliwer
maneko warno
Ora ngerti rasane sepine dodo

Malioboro seksenono lelakonku

Reff 1
Nganti sprene tresnaku mung nggo sliramu
Tansah tak siram tetesing eluhku
Nganti suk kapan sliramu eling aku

Reff 2
Wis meh pirang-pirang sasi
aku tansah ngenteni
Wis meh pendak lingsir wengi
aku tansah memuji

Sakwetoro telung minggu
aku krungu kabarmu
Yen sliramu ninggal aku
nggolek gantine awakku

Karo uwong seje
sing pantes lan duwe
Bedo ro aku
sing koyo ngene
Malioboro seksenono lelakonku

Kembali ke Reff 2 & 1

RBT

INDOSAT         : SET 53082010        : KIRIM KE 808

XL                      : 18709829                 : KIRIM KE 1818

TELKOMSEL  : RING ON BGJBJ   : KIRIM KE 1212

3                         : 6280259                   : KIRIM KE 1212

http://itunes.apple.com/album/id11651…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12757…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id12920…

Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *