ANGIN WENGI


ANGIN WENGI

Keroso sepi rasa ning atiku
Urip dewe ning kene tanpo tresnamu
Pirang sasi suwene ora ketemu
Ra ono liyane sing tak tunggu tunggu

Reff
Koyo ngene wong yen nandang rindu
Saben wengi mripat iki angel turu
Umpomo kangenku kelakon entuk jantu
Rasane aku koyo ketiban daru

Angin wengi gawanen kangenku
Gawanen kangenku kanggo slirane
Lintang luku sawangen awakku
Ning kene aku ngenteni tekane

Wes seprene ra ono kabare
Kangen ngenteni tekane

kembali ke Reff

#AnginWengi
#DidiKempot
#TetaRecord


https://www.emusic.com/label/639619/T…
http://itunes.apple.com/album/id13740…

http://itunes.apple.com/album/id/1374…
https://open.spotify.com/album/0X0EMC…
spotify:album:0X0EMCxWZcoDVoj0dXcwJr
http://itunes.apple.com/album/id13466…
http://itunes.apple.com/album/id/1346…
https://open.spotify.com/album/3gNORF…
spotify:album:3gNORFi5Uj05OhnXpP17yM

Artis; didi kempot
songwrite; Kuncung Majasem

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *