Mati Urip

MATI URIP

Mati urip sing neng ati siji
Ora ono wong liyo seng tak kangeni
Senajan sewu gunung sing ngalangi
Nangeng aku ra mundur tetep golek’i

Nganti besok sak bedae bumi
Ora bakal luntur tresnoku iki
Senajan sewu godo ngalangi
Aku tetep setiyo ngenteni
Reff :
Aku neng kene kowe neng kono
Sing tak jaluk kowe jo ngloro

Aku neng kene kowe neng kono
Tresno iki ojo di paro

Ning ati kowe tak ujo
Nganti mati ra bakal cidro

Voc.ENN RISANGKARA
Songwritter : Kuncung Majasem

https://www.youtube.com/channel/UCR5G…
https://www.youtube.com/c/TetaRecord
https://www.facebook.com/TetaRecordMa…
www.tetarecord.co.id

#TetaRecord
#MatiUrip
#Madiun

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *