DALAN ANYAR

DALAN ANYAR

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wes ilang
reff 1
Ning dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe ning ngarepe moto
Ning dalan anyar kowe karo sopo
Ning kulon terminal kertonegoro…ngawi
reff 2
Kembang tebu sing ning sawah nggrudo
Ora garing snajan mongso ketigo
Tansah iling jamane semono
Ning kulon terminal kertonegoro
reff 3
Ning dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe ning ngarepe moto
Ning dalan anyar kowe karo sopo
Ning kulon terminal kertonegoro

Kembali ke reff 1**

RBT

INDOSAT         : SET 53082022       : KIRIM KE 808

XL                      : 18709831                 : KIRIM KE 1818

TELKOMSEL  : RING ON DLYAA  : KIRIM KE 1212

3                         : 6280261                   : KIRIM KE 1212

Download all CAMPURSARI SANGGA BUANA songs on iTunes:
http://itunes.apple.com/album/id11651…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12798…
http://itunes.apple.com/album/id12757…
http://itunes.apple.com/album/id12920…
http://itunes.apple.com/album/id12920…

Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *