Dibawah ini adalah semua Koleksi Video/Album yang di miliki PT.TETA JAYA PERKASA  / TETA RECORD

WONG KETELU Neng atimu ono uwong ketelu Rasane ketulo-tulo uripku Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro Nggodha kowe terus banjur cidro reff 1 Rasane peteng koyo mati lampu Jare seneng nengopo nglarani aku Jare mati urip tresno karo aku Seneng susah wong loro biyen janjimu reff 2 Neng kene neng kene neng kene Neng kene neng ati iki Rasane keloro-loro Nengopo kowe ngapusi Neng kene neng kene neng kene Neng
Read more.
TRESNO SEWENGI Seribu janji, mumung ono ngimpi Cintamu mung cinta sewengi Saiki ngilang, tego menyakiti Atiku sing kebacut jatuh hati reff 1 Kalau kau cinta, mengapa lari Ninggal citro sepahit iki Aku kelangan, kelangan dalan Neng simpang telu kuwi sing dadi kenangan reff 2 Ayang-ayangmu wis ora ketoro Ngilang kalingan tresno Kowe keno godho Ayang-ayangmu wis ora ketoro Ngilang kalingan tresno Karo wong liyo kembali ke reff 1 & 2
Read more.
JANJI PALSU Kuping iki durung sudo rungu Isih krungu malah tekan atiku Naliko kowe ngucapake Tresnamu ning ngarepku reff 1 Ning nyatane kabeh kuwi palsu Wis ra podho sing kok ucapke mring aku Awakku nganti kuru Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu reff 2 Yen kowe tresno ning opo nglarani aku Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku Yen kowe seneng ning opo lali janjimu Yen kowe temen ning opo
Read more.
DEN Den kulo niki tiyang rekoso Ngelak nyuwun diparingi toya Den kulo niki tiyang lola Urip ijen tanpo sopo sopo Namung nyowo Sing nggantil ono ing rogo Rencang gesange kawulo reff 1 Den kulo niki tiyang susah Nanging kawulo mung tansah nrimah Den kulo namung gadah manah Ajrih tumindak sing ora nggenah Namung nyowo Sing nggantil ono ing rogo Rencang gesange kawulo reff 2 Nyuwun den Sing eling Marang tiyang
Read more.
ORA BISO Rungokno sworo tangis ing atiku Sawangen awakku iki seng kuru Sepiro gedene salah luputku Seng tak jaluk tulung apuranen aku Wes cukup wes cukup angonku nesu Wes cukup ojo kok sekso bathinku Aku wes omong jujur neng ngarepmu Selawase mung kowe seng neng atiku Aku ora biso Ninggalke tresnamu senadjan kuwi mung sedelo Aku ora biso Adoh karo kowe senadjan sak kedepe moto Aku ora biso Wes cukup
Read more.
BANYU MRIPAT Dalan endi sing kudu tak liwati Nganti bingung anggonku ngolek’i Peteng ndhedet rasane atiku iki Wayah awan koyo wengi Pirang taun tekamu tak enteni Nganti seprene kok yo ora ngerti Roso kangen kangene tresnaku iki Koyo wong sing nyidam sari Dino dino rasane neng ati sepi Urip dewe tanpo kowe sing ngancani Nganti kapan kangening atiku mari Klakon tentrem jroning ati Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi Banyu mripat
Read more.
ANGIN WENGI Keroso sepi rasa ning atiku Urip dewe ning kene tanpo tresnamu Pirang sasi suwene ora ketemu Ra ono liyane sing tak tunggu tunggu Reff Koyo ngene wong yen nandang rindu Saben wengi mripat iki angel turu Umpomo kangenku kelakon entuk jantu Rasane aku koyo ketiban daru Angin wengi gawanen kangenku Gawanen kangenku kanggo slirane Lintang luku sawangen awakku Ning kene aku ngenteni tekane Wes seprene ra ono kabare
Read more.
SUKET TEKI Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Reff 1 Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Reff 2 Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki kembali ke
Read more.
ZZZZZZZ BANGJO MALIOBORO Lampu bangjo neng prapatan malioboro.. Nganti wengi aku dewe sing neng kono.. Lalu lintas pating sliwer maneko warno Ora ngerti rasane sepine dodo Malioboro seksenono lelakonku Reff 1 Nganti sprene tresnaku mung nggo sliramu Tansah tak siram tetesing eluhku Nganti suk kapan sliramu eling aku Reff 2 Wis meh pirang-pirang sasi aku tansah ngenteni Wis meh pendak lingsir wengi aku tansah memuji Sakwetoro telung minggu aku krungu
Read more.
DALAN ANYAR Kembang tebu sing kabur kanginan Saksi bisu sing dadi kenangan Prasetyamu kui mung kiasan Tresnamu saiki wes ilang reff 1 Ning dalan anyar kowe karo sopo Aku ngerti dewe ning ngarepe moto Ning dalan anyar kowe karo sopo Ning kulon terminal kertonegoro…ngawi reff 2 Kembang tebu sing ning sawah nggrudo Ora garing snajan mongso ketigo Tansah iling jamane semono Ning kulon terminal kertonegoro reff 3 Ning dalan anyar
Read more.
Banyu langit Sworo angin, angin sing ngeridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis ngetoke eluh neng pipi Suwe ra weruh senajan mung ono mimpi Ngalemo ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo ngalemo neng aku Ben ra adem kesiram udan ing dalu Banyu langit sing ono dhuwur khayangan Watu gedhe kalingan mendunge udan Telesono atine wong seng kasmaran Setyo janji seprene tansah kelingan Reff 1 Ademe
Read more.
PAMER BOJO Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan reff 1 Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku reff 2 Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku Nanging
Read more.